Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga bevordert de werksfeer, creativiteit en concentratie van uw medewerkers. Het is een eenvoudige en leuke manier van investeren in de gezondheid van uw mensen en daarmee uw organisatie. Eenzijdige belasting wordt doorbroken. Het fysieke en geestelijke evenwicht hersteld. Wekelijks yoga kan ziekteverzuim terugdringen.

Bedrijfsyoga
Tijdens de bedrijfsyoga lessen worden er makkelijke en toegankelijke oefeningen en technieken geleerd die toepasselijk zijn in de werkomgeving. De houdingen en ontspanningtechnieken helpen uw medewerkers te ontspannen op het moment dat zij drukke en stressvolle momenten ervaren. Zelfs bij hele gezonde bedrijven is soms de ontspanning ver te zoeken. Door het kort toepassen van deze ontspanningsmomenten vermindert u (de kans op) klachten zoals stress, RSI en (langdurige)ziekte en bevordert u de werksfeer, productiviteit, communicatie en weerbaarheid. Het is ook mogelijk om uw werknemers een individueel yogatraject aan te bieden. Meer informatie hierover kunt u vinden op: privé yoga.

Werkwijze
Bedrijfsyoga kan op verschillende manieren worden aangeboden door De Yogawereld. In overleg met u kan dat in uw eigen omgeving bij uw bedrijf, bij De Yogawereld of op locatie. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken wij samen waar uw bedrijf behoefte aan heeft en welke mogelijkheden er zijn. Met deze informatie wordt er een persoonlijk plan opgesteld.

Een éénmalige workshop tijdens een bedrijfstraining of personeelsdag is ook mogelijk.

Meer informatie
Voor informatie kun je bellen met Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl

Informatie bedrijfsyoga

De oefeningen kunnen eventueel in werkkleding worden uitgevoerd. De oefeningen zijn concreet en men hoeft hiervoor niet lening te zijn. Het is voor iedereen toegankelijk, men heeft geen ervaring te hebben met yoga.

 

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl