Deugd: Passie

Passie, een prachtige deugd die je helpt om te genieten van wat je doet of…die je motiveert om te gaan doen waar je van geniet. De eerste vraag is natuurlijk wat is je passie, waar gaat je hart sneller van kloppen, waar wordt je blij van? Vraag jezelf eens af wat je als kind graag deed, en zou je dat nu nog willen doen en…doe je dat nu ook nog?

Wanneer ik naar mijzelf kijk leef ik mijn droom en is yoga en meditatie mijn passie, ik heb alle ruimte om dit in De Yogawereld neer te zetten, wat me enorm veel energie en vreugde brengt. En toch merkte ik na het maken van de les dat er een grote passie is die meer aandacht vraagt en dat is dansen. Als kind danste ik de hele dag, op mijn kamer, op straat, dansen was mijn alles. Dus daarom deze week in de les een kort moment van bewegen op muziek om dit even aan te raken en ik heb deze week al veel gedanst thuis, heerlijk!

Dus mijn tip aan jou; Voel waar je blij van wordt en ga dit doen, dat brengt je bij de energie van passie, dit voel je door je heen stromen, je vergeet de tijd en geniet enorm. Wie weet wat hier allemaal uit voort komt….

Namaste