Reconnection

“Veel mensen voelen dat er een verandering gaande is op aarde. De behoefte om weer dichter bij jezelf te komen, wie ben jij, een verlangen en bewustwording op een dieper niveau. Mindfulness, meditatie en yoga wordt door steeds meer mensen beoefend. Maar ook in de wetenschap, politiek en gezondheidszorg zien we die veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan de betrokkenheid bij klimaat verandering, milieu, nieuwe ontwikkelingen in licht en energie therapie.”

Reconnection is een nieuwe vorm van frequentie tot verandering. Het is een vorm om verdriet en pijn los te laten. Weer met jezelf in contact te komen. Het levert je balans en energie op. De balans wordt hersteld op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Reconnection zet je weer op je levenspad. Je hebt twee mogelijkheden. Reconnective healing enĀ The Reconnection.

Reconnective healing

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring die het hele individu kan helen. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe frequenties die lichaam, geest en ziel kunnen helen. Deze frequenties werken op kwantumniveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA,onze cellen, ons lichaam, onze geest en onze ziel. Deze frequenties verbinden je met energie, licht en informatie.Het brengt balans / heelheid op fysiek , mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

In essentie ontstaat ware heling doordat er een blokkade wordt verwijderd die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het universum en onze goddelijke verbinding met de essentie.

Voor meer informatie zie: Reconnective healing.

The Reconnection

De meridiaan lijnen van het lichaam waren van oorsprong verbonden met het energetisch netwerk (o.a. ley lijnen) dat onze planeet omringt. Deze lijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een groter netwerk en ons met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen. The reconnection verbindt je weer met je oorspronkelijke blauwdruk. Het zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je je levensdoelen makkelijker en beter bereikt.

Voor meer informatie zie: The Reconnection.

Informatie

Reconnective Healing

Een sessie bij De Yogawereld duurt 60 minuten, waarvan 30 minuten op de behandeltafel wordt doorgebracht.

Prijzen

De kosten zijn 60 euro per sessie. Over het algemeen worden een tot drie sessies geadviseerd. Sessies op afstand zijn ook mogelijk en werken net zo effectief. De kosten voor een sessie op afstand zijn 50 euro.

The Reconnection

Er wordt aanbevolen om een tot drie Reconnective Healingsessies te ondergaan voor The Reconnection, dit is echter niet verplicht.

Prijzen

De kosten voor twee sessies van The Reconnection tezamen zijn 333 euro. Dit is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel.

Het bestaat uit twee sessies van 60 minuten, waarvan 45 minuten op de behandeltafel wordt doorgebracht. De sessies vinden plaats op aaneensluitende dagen of met maximaal drie nachten ertussen.

Meer informatie

Voor informatie kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl