Reconnective healing

Reconnection healing

Als je geluk hebt zal jouw healing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw healing in een vorm komen waarvan je niet eens had kunnen dromen, een vorm die het universum speciaal voor jou in gedachten had.”   Dr. Eric Pearl

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring die het hele individu kan helen. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe frequenties die lichaam, geest en ziel kunnen helen. Deze frequenties werken op kwantumniveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA,onze cellen, ons lichaam, onze geest en onze ziel. Deze frequenties verbinden je met energie, licht en informatie.Het brengt balans / heelheid op fysiek , mentaal,emotioneel en spiritueel niveau.

In essentie ontstaat ware heling doordat er een blokkade wordt verwijderd die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het universum en onze goddelijke verbinding met de essentie. De effectiviteit van Reconnective Healing is zowel aangetoond vanuit praktijkervaring, als wetenschappelijk onderzoek in laboratoria.

Een ieders ervaring van een Reconnective healing is uniek. Het is niet aan te raden om tijdens een Reconnective Healing aan niets te denken. Aan niets denken is moeilijk. Ervaar wat er in je opkomt. Richt je aandacht naar binnen en observeer wat er gebeurt. Laat de gedachten los dat je iets moet voelen, probeer niet te sturen of te verbeteren. Dan kun je de Reconnective healing het beste ervaren.

Informatie over de sessie

  • Draag makkelijk zittende kleding.
  • Het dragen van sieraden is zolang ze jou tijdens de sessie niet storen prima.
  • Vermijd voor aanvang van de sessie sterkte geuren/parfum.
  • Tijdens de sessie lig je op een massagetafel en mag jij je ogen sluiten. Je hoeft je alleen maar open te stellen.

Een sessie bij de Yogawereld duurt 60 minuten, waarvan 30 minuten op de behandeltafel wordt doorgebracht.

Informatie

Prijzen

De kosten zijn 60 euro per sessie. Over het algemeen worden één tot drie sessies geadviseerd. Sessies op afstand zijn ook mogelijk en werken net zo effectief. De kosten voor een sessie op afstand zijn 50 euro.

Meer informatie

Voor informatie kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl