The Reconnection

De meridiaan lijnen van het lichaam waren van oorsprong verbonden met het energetisch netwerk (o.a. ley lijnen) dat onze planeet omringt. Deze lijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een groter netwerk en ons met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

The Reconnection herstelt deze axiatonale lijnen die het ons mogelijk maken om unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en evolutie. De lijnen zijn onderdeel van het circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor de herstelfuncties van het menselijk lichaam. De lijnen maken een uitwisseling van energie, licht en informatie,en de herverbinding van DNA strengen mogelijk.Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie.

Je bent verbonden met je oorspronkelijke blauwdruk. Je bent verbonden met de nieuwe frequenties van energie, licht en informatie. Hierdoor kan je leven in een stroomversnelling komen en ga je je levenspad leven.The Reconnection is voor je persoonlijke evolutie. The Reconnection zet je op je levenspad en zorgt dat je je levensdoelen sneller en makkelijker bereikt.The reconnection is maar één keer in je leven nodig.

Het wordt aanbevolen om voor het ontvangen van de The Reconnection eerst één tot drie Reconnective healings te ondergaan.

Informatie over de sessie

  • Draag makkelijk zittende kleding.
  • Het dragen van sieraden is zolang ze jou tijdens de sessie niet storen prima.
  • Vermijd voor aanvang van de sessie sterkte geuren/parfum.
  • Tijdens de sessie lig je op een massagetafel en mag jij je ogen sluiten. Je hoeft je alleen maar open te stellen.

Een sessie bij de Yogawereld duurt 60 minuten, waarvan 45 minuten op de behandeltafel wordt doorgebracht.

Informatie

Prijzen

De kosten voor twee sessies van The Reconnection tezamen zijn 333 euro. Dit is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel.

Het bestaat uit twee sessies van 60 minuten, waarvan 45 minuten op de behandeltafel wordt doorgebracht. De sessies vinden plaats op aaneensluitende dagen of met maximaal drie nachten ertussen.

Meer informatie

Voor informatie kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl