Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief. Kijk geregeld op deze pagina, de nieuwspagina of volg ons op facebook. Hier worden alle workshops aangeboden.

 

Internationale dag van de yoga

21 juni is internationale dag van de yoga.  De Verenigde Naties hebben deze ‘Dag van de Yoga’  officieel erkend na de oproep van de Indiase premier Narendra Modi. ”Yoga moet niet gewoon een oefening voor ons zijn, maar een manier om met de wereld en de natuur in verbinding te komen”, aldus Modi. ”Het moet een verandering brengen in onze manier van leven en ons bewustzijn, en het kan ons helpen bij de strijd tegen klimaatverandering”, aldus de Indiase premier. Het doel is om zoveel mogelijk mensen yoga te laten ervaren en op deze dag ervoor te kiezen om te verbinden, met jezelf, lichaam en geest, maar ook met elkaar! Een mooie gelegenheid om iemand mee te nemen naar deze avond vol meditatie, mantra en yoga!

Datum en tijd: donderdag 21 juni 19.00 – 21.00 uur

Kosten: 20 euro per persoon

 

Zomer workshop

De lente nadert zijn einde en 21 juni wordt de zomer ingeluid. De zomer is de periode van optimale yang, naar buiten gericht zijn, samen komen, vreugde, bloei en verbinding. Het element vuur staat centraal met daaraan gekoppeld de dunne darm meridiaan en de hartmeridiaan. Een workshop die opgebouwd is vanuit een meditatie, actieve houdingen die vloeiend overgaan in yinhoudingen, die langer worden aangehouden, om te eindigen in een diepe ontspanning om volledige ruimte te geven aan dit mooie element van de zomer.

Datum en tijd: zondag 8 juli 10.00 – 12.00 uur

Kosten: 20 euro per persoon.

 

 

Heb je belangstelling in een of meerdere workshops mail dan naar info@deyogawereld.nlof bel Wendy Jurgens 06-22395138.

Informatie

Voor informatie over de workshops kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl