Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief. Kijk geregeld op deze pagina, de nieuwspagina of volg ons op facebook. Hier worden alle workshops aangeboden.

 

THE LIFE SCHOOL

Vanaf september starten we met een nieuwe reeks workshops die samen The Life School vormen.

De beste Life School is natuurlijk het leven zelf. Jouw leven is een levensechte opleiding in wie je bent, wat je wilt, je dromen en je verlangens. Op school leer je van alles,  maar waar leer je wie je echt bent en belangrijker nog, wat je grootste verlangen is?

Van oudsher werd er op Life Schools les gegeven in het leven. 
Met lessen in geluk en leven, maar ook met de rust van meditatie, spirituele ontwikkeling, kennis over de ziel en de codes van het leven. 

De Life School is een compleet programma voor persoonlijke groei. Zeven workshops gevuld met de codes van leven, geluk, liefde, groei, creatie en meditatie. Tijdens de zeven workshops van De Life School maak je een reis door je leven: van echt durven zijn wie je bent, naar je dromen en idealen, je verlangens daadwerkelijk in de vorm zetten en het doel van je leven echt te ontdekken. Tijdens de workshops werken we onder andere met de meditatietechniek van Deepak Chopra en The Life Codes van Patty Harpenau. 

 WORKSHOP 1: Wie ben ik?
De codes van het Leven: De codes uit het boek, The Life Codes, leren je de sleutels in je eigen leven te ontdekken en toe te passen om zo de ontdekking van je eigen leven te doen: de code van jouw bestaan.  

WORKSHOP 2: Wat wil ik?
De codes van de Ziel: Drie belangrijke levensvragen… ‘ Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is mijn levensdoel?’ In deze workshop ontdek je het antwoord op deze drie vragen en ga je op reis van je verleden naar je toekomst.

WORKSHOP 3: Wat verlang ik?
De codes van Groei: Een mens groeit langs zeven intelligenties die belangrijke bouwstenen zijn voor geluk, rust, harmonie en succes. In deze workshop leer je de psychologie van de chakra’s. 

WORKSHOP 4: Hoe mediteer ik?
De codes van Rust: Wat is meditatie en hoe werkt het eigenlijk echt? In deze workshop leer je goed en gedegen mediteren, want hoe meer je je opent voor de intelligentie van de natuur, hoe gemakkelijker je toegang hebt tot haar oneindige onbegrensde creativiteit. 

WORKSHOP 5: Hoe leef ik?
De codes van het hart: In deze workshop staat de code van liefde centraal. Wie wil je zijn? Wat wil je doen en hoe lang wacht je nog? Heb jij jezelf toestemming gegeven? Mag je het leven leiden waarnaar je verlangt? En zo ja, wie ben je dan? En wat deel jij het allerliefste? 

WORKSHOP 6 & 7: Hoe creëer ik? 
De codes van creatie: Hoe creëer je? En wat creëer je? In deze workshop ontdek je de codes van creatie, leer je de praktijk en theorie toepassen. Door deze codes toe te passen, leer je je unieke talent tot uiting te brengen en te creëren wat je echt wilt. 

 

Duur: 7 dagen op zaterdag  van 11.00 tot 16.00 uur

Kosten compleet programma: 
€ 540 incl. BTW ( kosten van 1 workshop: 90 euro incl. BTW) 

(gespreid betalen is ook mogelijk).

De Life School teacher:Wendy Jurgens.

Max. aantal deelnemers:10 

Na het volgen van het complete programma ontvang je een certificaat van De Life School.

Tijdens de workshops is er thee, water, fruit en iets lekkers aanwezig. Neem je zelf je lunch mee?

DATA7, 14, 28  september

            5, 19 oktober

            2, 16 november

Wanneer je interesse hebt in de workshops echter de data passen je niet, geef dit dan aan, bij voldoende aanmeldingen starten we ook een groep op een andere dag van de week.

 

Voor meer informatie of inschrijving mail je naar wendy@deyogawereld.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je belangstelling in een of meerdere workshops mail dan naar info@deyogawereld.nlof bel Wendy Jurgens 06-22395138.

Informatie

Voor informatie over de workshops kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl