Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief. Kijk geregeld op deze pagina, de nieuwspagina of volg ons op facebook. Hier worden alle workshops aangeboden.

Hieronder vind je nu de workshop voor de laatste maanden van 2018, binnenkort volgen de nieuwe workshops voor 2019.

 

VOLLE MAAN MEDITATIE

Woensdag 24 oktober is het volle maan, de jachtmaan wel te verstaan. Een maan die je vraagt wat je najaagt, wat verlang je, wat wil je misschien loslaten en wat wil je transformeren? Om dit proces te ondersteunen gaan we vroeg in de ochtend, 04.30 uur, een meditatie doen voor de pijnappelklier. Deze meditatie is ontwikkeld door Dr Joe Dispenza, een zeer krachtige meditatie waarbij zitten en liggen wordt afgewisseld. Je wordt ondersteund door zijn stem en muziek. Voor we meditatie starten zal er een korte uitleg zijn en een aantal bewegingen om de verbinding met het lichaam optimaal te ervaren. Het is een ware belevenis en vroeg opstaan is zeker de moeite waard!! ( wanneer er voldoende animo is zal deze workshop wellicht iedere volle maan terugkeren).

DATUM:         woensdag 24 oktober

TIJD:              04.30- 7.00 uur

KOSTEN:       20 euro per persoon

 

HERFSTWORKSHOP

De herfst is in aantocht, vanuit de Chinese leer een periode van loslaten. Loslaten wat je niet langer past of dient, de natuur is hierin een mooi voorbeeld met de bomen die bladeren en takken loslaten die niet meer nodig zijn, bloemen verliezen de kleur en het blad.

Fysiek, emotioneel en mentaal aan ons de uitnodiging los te laten wat ons niet langer dient. De workshop is een mooie combinatie van meditatie, actie, rust en diepe ontspanning. Wanneer je de herfst wilt volgen als overgang na de zomer kom dan zeker naar de workshop.

DATUM:         zondag 28 oktober

TIJD:              10.00- 12.00 uur

KOSTEN:       20 euro per persoon

 

WORKSHOP DEUGDENYOGA EN SCHRIJVEN

Tijdens deze workshop is er een mooie combinatie gemaakt tussen yoga ervaren en doen, het thema, de deugd, doorvoelen en vervolgens dit op een nog dieper niveau ervaren door intuïtief te schrijven over de deugd die centraal staat tijdens deze workshop. Zonder te letten op spelling of mooi taalgebruik boor je een diep innerlijk weten aan dat uit je pen of potlood kan vloeien. Je schrijft hierbij puur voor jezelf en zo eerlijk als maar kan, alles is goed, je volgt je eigen stroom.

De yogales wordt gegeven door Wendy Jurgens, het schrijven wordt begeleid door Nienke van Heerde.

DATUM:         zondag 25 november

TIJD:              10.00- 13.00 uur

KOSTEN:       25 euro per persoon

 

WORKSHOP RELAXEN NA DE KERST/WINTERWORKSHOP

Kerst is een feest, kerst wordt gevierd, door de een meer uitgebreid dan door de ander. Na de kerstdagen kan het prettig zijn om weer even in contact te komen met jezelf, niemand anders, alleen jij, op je yogamat. Zeker in een periode die vraagt om naar binnen te gaan, namelijk de winter. Dus tijdens deze workshop is daar alle ruimte voor. We starten de workshop met een krachtige meditatie die je naar de verstilling brengt, vervolgens maken we het lichaam soepel en vrij zodat er een optimale ruimte ontstaat om vervolgens de stilte op te zoeken in jezelf. De workshop eindigt met een diepe ontspanning zodat je de verstilling op een dieper niveau ervaart.

DATUM:         donderdag 27 december

TIJD:              19.00- 21.00 uur

KOSTEN:       20 euro per persoon

 

WORKSHOP HAPPY NEW YEAR FLOW

Het nieuwe jaar, 2019, dient zich aan. De tijd gaat snel, de weken vliegen voorbij. De workshop happy new year is een mooi moment om het jaar 2018 achter je te laten en het jaar 2019 te verwelkomen. Wat laat je achter, wat neem je mee? Waar ga je energie en aandacht aan geven in het komende jaar? Een workshop die je begeleidt om dit te voelen en te laten groeien. Met krachtige houdingen voor de energieflow en een intentie die je meeneemt voor het jaar. Hierbij trek je een mooie kaart die je hierbij zal helpen. Wat gaat 2019 jou brengen???

DATUM:         zondag 6 januari

TIJD:              10.00- 12.00 uur

KOSTEN:       20 euro per persoon

 

 

 

 

Heb je belangstelling in een of meerdere workshops mail dan naar info@deyogawereld.nlof bel Wendy Jurgens 06-22395138.

Informatie

Voor informatie over de workshops kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl