Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief. Kijk geregeld op deze pagina, de nieuwspagina of volg ons op facebook. Hier worden alle workshops aangeboden.

 

THE LIFE SCHOOL

Vanaf september starten we met een nieuwe reeks workshops die samen The Life School vormen.

De beste Life School is natuurlijk het leven zelf. Jouw leven is een levensechte opleiding in wie je bent, wat je wilt, je dromen en je verlangens. Op school leer je van alles,  maar waar leer je wie je echt bent en belangrijker nog, wat je grootste verlangen is?

Van oudsher werd er op Life Schools les gegeven in het leven. 
Met lessen in geluk en leven, maar ook met de rust van meditatie, spirituele ontwikkeling, kennis over de ziel en de codes van het leven. 

De Life School is een compleet programma voor persoonlijke groei. Zeven workshops gevuld met de codes van leven, geluk, liefde, groei, creatie en meditatie. Tijdens de zeven workshops van De Life School maak je een reis door je leven: van echt durven zijn wie je bent, naar je dromen en idealen, je verlangens daadwerkelijk in de vorm zetten en het doel van je leven echt te ontdekken. Tijdens de workshops werken we onder andere met de meditatietechniek van Deepak Chopra en The Life Codes van Patty Harpenau. 

 WORKSHOP 1: Wie ben ik?
De codes van het Leven: De codes uit het boek, The Life Codes, leren je de sleutels in je eigen leven te ontdekken en toe te passen om zo de ontdekking van je eigen leven te doen: de code van jouw bestaan.  

WORKSHOP 2: Wat wil ik?
De codes van de Ziel: Drie belangrijke levensvragen… ‘ Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is mijn levensdoel?’ In deze workshop ontdek je het antwoord op deze drie vragen en ga je op reis van je verleden naar je toekomst.

WORKSHOP 3: Wat verlang ik?
De codes van Groei: Een mens groeit langs zeven intelligenties die belangrijke bouwstenen zijn voor geluk, rust, harmonie en succes. In deze workshop leer je de psychologie van de chakra’s. 

WORKSHOP 4: Hoe mediteer ik?
De codes van Rust: Wat is meditatie en hoe werkt het eigenlijk echt? In deze workshop leer je goed en gedegen mediteren, want hoe meer je je opent voor de intelligentie van de natuur, hoe gemakkelijker je toegang hebt tot haar oneindige onbegrensde creativiteit. 

WORKSHOP 5: Hoe leef ik?
De codes van het hart: In deze workshop staat de code van liefde centraal. Wie wil je zijn? Wat wil je doen en hoe lang wacht je nog? Heb jij jezelf toestemming gegeven? Mag je het leven leiden waarnaar je verlangt? En zo ja, wie ben je dan? En wat deel jij het allerliefste? 

WORKSHOP 6 & 7: Hoe creëer ik? 
De codes van creatie: Hoe creëer je? En wat creëer je? In deze workshop ontdek je de codes van creatie, leer je de praktijk en theorie toepassen. Door deze codes toe te passen, leer je je unieke talent tot uiting te brengen en te creëren wat je echt wilt. 

 

Duur: 7 dagen op zaterdag  van 11.00 tot 16.00 uur

Kosten compleet programma: 
€ 540 incl. BTW ( kosten van 1 workshop: 90 euro incl. BTW) 

(gespreid betalen is ook mogelijk).

De Life School teacher:Wendy Jurgens.

Max. aantal deelnemers:10 

Na het volgen van het complete programma ontvang je een certificaat van De Life School.

Tijdens de workshops is er thee, water, fruit en iets lekkers aanwezig. Neem je zelf je lunch mee?

DATA: 11,18,  januari

            1,8, 29 februari

            14, 21 maart

 

 

WORKSHOP YOGA VOOR HET GOEDE DOEL/ YINYOGA XL

Het hele jaar door organiseert De Yogawereld verschillende workshops, om te verdiepen, ontspannen en als een rijk mens naar buiten te wandelen na afloop van de workshop.

De workshop die op zondag 22 december gegeven wordt staat in het teken van het goede doel.

Dit houdt in dat de opbrengsten van deze workshop naar het volgende project gaan: STICHTING JAPTI.

Dit is een weeshuis in Koni, India, waar ongeveer 20 kinderen met een beperking wonen. Een Nederlandse vriendin Maartje van den Brand heeft dit huis overgenomen en met zoveel liefde, toewijding en zorg opgebouwd. Wij willen haar graag helpen zodat de kinderen goede schoolspullen hebben, kleding, voeding en bovenal heel veel liefde en veiligheid.

De workshop is op donatiebasis, dus je mag geven wat je wilt, met een minimale donatie van 10 euro.

Tijdens de workshop beginnen we met een meditatie, deze wordt opgevolgd door zachte bewegingen om vervolgens door te gaan in yinhoudingen die extra lang worden aangehouden, zodat je nog dieper in de ontspanning kan komen.

Kom je ook meedoen voor het goede doel? We zien je graag!!

 

Wanneer:                  zondag 22 december, 11.00- 13.00 uur

Waar:                         De Yogawereld

Kosten:                     donatiebasis, minimaal 10 euro p/p

 

WORKSHOP RELAXEN NA DE KERST

Relaxen na de kerst is een workshop die bij velen inmiddels bekend is. Na wellicht volle dagen met bezoek, feestelijkheden, eten, drinken is het een tijd voor een moment met jezelf op de yogamat. Om weer even te gronden, bij jezelf te zijn, te ademen en genieten van wat de workshop je gaat brengen.

De workshop begint met een geleide meditatie die je direct in verbinding brengt met je lichaam. Vervolgens yogahoudingen die een combinatie zijn van yin en yang, stilte en mantra. Afsluitend een diepe ontspanning om hetgeen je ervaren hebt op een diepere laag te integreren. Zodat je gevoel met je meeneemt door de dag.

Een ding weet ik zeker, je loopt ontspannen, opgeladen en met een grote glimlach op je gezicht naar huis!

 

Wanneer:                  zaterdag 28 december, 10.00- 12.00 uur

Waar:                         De Yogawereld

Kosten:                     20 euro per persoon

 

WORKSHOP HAPPY NEW YEAR FLOW

Iedereen heeft bij een nieuw jaar wel een voornemen, een idee om iets te gaan doen. Of om iets te doorbreken, waarbij het magische van een nieuw jaar dan soms doorslaggevend kan zijn. Eigenlijk ook wel bijzonder omdat het maar een datum, een dag is en je op iedere dag deze keuze zou kunnen maken. Maar omdat we nu eenmaal mens zijn en omdat zo’n datum blijkbaar kan helpen een fijne nieuwjaarsles.

Om het jaar goed te beginnen, omdat zeker ook een van de voornemens is om meer rust in te bouwen en om tijd voor jezelf te nemen. Betere start dan deze workshop is er dan ook niet…. We beginnen met een fijne meditatie, daarna een flow van verschillende houdingen om je te verbinden met je lichaam. Zodat je een goede verbinding kunt maken met tussen je hoofd en je lichaam zodat je een intentie kunt gaan neerzetten voor het nieuwe jaar.

Deze intentie krijgt extra ondersteuning en kracht door het trekken van een kaart die je hierbij kan helpen.

Dus wil je het jaar goed beginnen, kom dan zeker naar de workshop op zaterdag 4 januari!

 

Wanneer:                  zaterdag 4 januari, 10.00- 12.00 uur

Waar:                         De Yogawereld

Kosten:                     20 euro per persoon

 

Voor meer informatie of inschrijving mail je naar wendy@deyogawereld.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je belangstelling in een of meerdere workshops mail dan naar info@deyogawereld.nlof bel Wendy Jurgens 06-22395138.

Informatie

Voor informatie over de workshops kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl