Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief. Kijk geregeld op deze pagina, de nieuwspagina of volg ons op facebook. Hier worden alle workshops aangeboden.

 

 

Workshop 5 ritmes dansen

5Ritmes® van Gabrielle Roth is een workout & dynamische dansmeditatie in één voor iedereen die van dansen, beweging en muziek houdt. Het is een eenvoudige maar diepgaande bewegingsvorm waardoor je in je lichaam landt, je energie gaat stromen en welke heelheid, creativiteit en verbinding in je leven kan bewerkstelligen. Monika Korschner is een enthousiaste en betrokken docent die deze workshop begeleidt. Van de eerste beweging die je ziet van Monika geeft het gevoel dat je mee wilt bewegen op de prachtige muziek die zij voor deze workshop met aandacht uitzoekt. Voor iedereen die een keer wil ervaren hoe het is om vrij te bewegen op muziek en weer volledige verbinding te ervaren met je lichaam.

Datum en tijd: donderdag 5 april 19.00 – 21.00 uur

Kosten: 25 euro per persoon

 

Lente workshop

Inmiddels zijn we al ruim aangeland in de lente, die er voor zorgt dat we meer energie ervaren in ons lichaam en weer meer naar buiten trekken. Het is het seizoen van nieuwe ideeën en deze tot uiting laten komen. Daarnaast is het een periode van reinigen, afvalstoffen loslaten om zo nog meer ruimte te geven aan de vrije energie die in ons lichaam stroomt. Een fijne workshop die zorgt voor reiniging van het fysieke lichaam, het energetische lichaam en je hoofd. Hierdoor wordt je je nog bewuster van de energie die door je lichaam stroomt en de ruimte geeft om je nieuwe ideeën tot uiting te laten komen.

Datum en tijd: zondag 29 april 10.00 – 12.00 uur

Kosten: 20 euro per persoon.

 

 

Heb je belangstelling in een of meerdere workshops mail dan naar info@deyogawereld.nlof bel Wendy Jurgens 06-22395138.

Informatie

Voor informatie over de workshops kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl