Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief. Kijk geregeld op deze pagina, de nieuwspagina of volg ons op facebook. Hier worden alle workshops aangeboden.

 

WORKSHOP INTERNATIONALE YOGADAG

Een aantal jaar geleden  is 21 juni door de Verenigde Naties officieel uitgeroepen tot internationale yogadag. Sindsdien worden op de langste dag van het jaar over heel de wereld yogalessen georganiseerd. Het doel van deze yogadag is om bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. Dit jaar organiseert De Yogawereld een bijzondere workshop op het strand waarin je de verbinding gaat ervaren met jezelf, de natuur en de mensen om je heen. Een hele fijne workshop met de wind in je haar en de geur van de zee. Extra bijzonder omdat tegelijkertijd over de hele wereld mensen yoga doen om bij te dragen aan een wereld vol liefde, verbinding en licht!

DATUM:         vrijdag 21 juni

WAAR:          Egmond Bad-Noord, strandpaviljoen Noordhoek

TIJD:              15.00- 17.00 uur

KOSTEN:       20 euro per persoon

(bij slecht weer gaat de workshop niet door, daar word je dan tijdig over geïnformeerd)

 

 

WORKSHOP RELAXED DE ZOMER IN

De zomer staat voor de deur, altijd een heerlijke tijd van buiten zijn en genieten van alles wat de zomer brengt. Vakantie hoort daar voor velen bij, of misschien ben je al op vakantie geweest. Tijdens deze workshop word je meegenomen op een reis door de chakra’s, de energiecentra in ons lichaam, waardoor ieder energiecentrum in balans wordt gebracht. Hierdoor ervaar je meer rust en kalmte in jezelf en ga je de zomer nog relaxter in! Net als alle andere workshops die gegeven worden bij De Yogawereld is dit een echte aanrader.

DATUM:         zondag 7 juli 

TIJD:              11.00- 13.00 uur

KOSTEN:       20 euro per persoon

 

Heb je belangstelling in een of meerdere workshops mail dan naar info@deyogawereld.nlof bel Wendy Jurgens 06-22395138.

Informatie

Voor informatie over de workshops kun je bellen naar Wendy Jurgens, 06-22395138 of mailen naar info@deyogawereld.nl