Yogaweekend

De Yogawereld organiseert twee keer per jaar een yogaweekend in Friesland. Een weekend genieten van een rustieke omgeving, tijd en rust voor jezelf, ondersteund met yoga- en meditatielessen en heerlijke vegetarische maaltijden die wederom verzorgd worden door Iris Jegen van “My clean recipes“. De weekenden zullen plaatsvinden op een prachtige locatie in het plaatsje Bakkeveen, gelegen op het drieprovinciënpunt van Friesland, Groningen en Drenthe. Op een prachtig landgoed met een eigen ven, bos en weide met eigen vee.

Data:

  • 8-10 november 2019

Het verblijf

Je deelt een van de tweepersoonskamers, iedere kamer is voorzien van twee losse boxspringbedden en een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. Het huis is ruim opgezet en beschikt over een grote woonkeuken annex woonkamer. De yogalessen worden gegeven in een aparte, ruime zaal die grenst aan de woning.

Het programma

Op vrijdag is het ontvangst vanaf 16.00 uur met een kop thee en een gezonde versnapering. Vervolgens een gezamenlijk welkom en yogales. Aansluitend een heerlijke gezonde maaltijd. Op zaterdag start je de dag met een yogales, gevolgd door een ontbijt. Hierna is de tijd vrij te besteden, bv wandelen of lezen. De lunch kun je meenemen of in huis nuttigen. In de middag volgt er een meditatieles. Een heerlijke maaltijd wacht ons daarna, de avond wordt  afgesloten met ontspanningsyoga. Op zondag start de dag met een yogales, gevolgd door een gezond ontbijt. Hierna is de tijd vrij te besteden. Om 13.00 uur volgt een combinatieles van yoga en meditatie. Het weekend wordt afgesloten met een fijne lunch.

Kosten

De kosten voor dit weekend zijn 375 euro op basis van een gedeelde tweepersoonskamer, met eigen badkamer. Inbegrepen bij deze prijs zijn:

  • Alle vegetarische maaltijden. Thee, water en fruit is de gehele dag aanwezig.
  • De yoga- en meditatielessen.
  • Twee overnachtingen in een prachtige lodge, van alle gemakken voorzien.
  • Je deelt een tweepersoonskamer waar twee losse boxspringbedden staan, iedere kamer heeft een eigen badkamer.
  • Kleine attentie bij aankomst.

Boeken

Boeken kan telefonisch of via info@deyogawereld.nl. Heb je vragen of wil je iets overleggen, neem dan contact op met mij (06 223 951 38).

Ervaring

 

‘Het yogaweekend georganiseerd door De Yogawereld heb ik ervaren als een cadeau voor mijzelf. Een ontspannen weekend met verschillende yogalessen, meditaties en inspiratie voor gezonde, maar ook lekkere maaltijden. Met veel enthousiasme neemt Wendy je tijdens het weekend verder mee op jouw eigen reis van het leven.’

Stefanie

‘Een stoot energie voor lichaam en ziel, dat is mijn ervaring van de yoga weekenden die ik heb mogen ervaren bij Wendy. De combinatie van yoga, meditatie, heerlijk eten en lieve zorgen van Iris en Wendy zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Je gaat op het einde van het weekend met flinke nieuwe energie naar huis. Het is een geschenk aan jezelf, ik gun iedereen een yogaweekend bij Wendy.
Marianne