Project Description

Hathayoga

Donderdag 18:45 – 20:15 / € 15 per les – Dinsdag 10:00 – 11:30 / € 15 per les

INSCHRIJVEN VOOR HATHAYOGA

Hathayoga

INSCHRIJVEN VOOR HATHAYOGA

Bewust ervaren van het lichaam

Hathayoga is een van de meest traditionele yogavormen die er bestaat, in de loop der tijd zijn er vanuit deze pure yogavorm verschillende andere vormen ontstaan. Het leren beheersen van je lichaam en de adem zijn belangrijke pijlers van Hathayoga.

De Hathayoga zoals deze gegeven wordt bij De Yogawereld is geïnspireerd door Sri Sri Yoga, een yogavorm die vrij nieuw is in Nederland. De lessen zijn krachtig en licht te noemen, tijdens de lessen is er een combinatie van meditatie, yogahoudingen en ontspanning waardoor er ruimte is om steeds meer in contact te komen met je lichaam en je adem, via deze weg kom je dieper in contact met jezelf. De aandacht gaat naar het ontspannen tijdens de houdingen en bewegingen. Hierdoor komt je geest tot rust, nemen je gedachten af en worden ze positiever. Het lichaam voert stress af in plaats van stress creëren omdat je teveel je best doet in de houdingen. We zijn zo gewend om te presteren, bij deze yogales mag je dat helemaal los laten.  De hatha yogalessen ondersteunen je om op een moeiteloze manier je grenzen te verleggen en tot diepe ontspanning te komen.

Naarmate je ouder worden, verandert je lichaam. Niet alle bewegingen in je lichaam gaan meer even soepel. Daarom is er iedere week ook een 55+ les bij De Yogawereld. Tijdens de hathayogales voor 55+ wordt er rekening gehouden met een lichaam dat wellicht klachten heeft, minder soepel beweegt of beperkt is. Tijdens deze les oefen je op een voor jou passende manier en je verkent je eigen mogelijkheden binnen de yogahoudingen.  Een mooie ondersteuning voor je lichaam om gezond, soepel en vitaal ouder te worden.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze Hathayoga lessen

INSCHRIJVEN