Project Description

Kinderyoga

Woensdag / € 10 per les

In de zomervakantie (12 juli – 24 augustus) is er geen kinderyoga
INSCHRIJVEN VOOR KINDERYOGA

Kinderyoga

INSCHRIJVEN VOOR KINDERYOGA

Leren vertrouwen op je eigen lichaam

Kinderen houden van bewegen, zijn speels en fantasierijk. Zeker in de tijd waarin we nu leven wordt er veel van kinderen gevraagd, zowel binnen school als daarbuiten. Presteren is een belangrijk iets en kan soms veel spanning opleveren voor kinderen. Daarnaast komen ook kinderen in aanraking met veel prikkels en indrukken van buitenaf.

Op die momenten is het fijn om te kunnen vertrouwen op je eigen lichaam, je eigen gevoel en kracht. Kinderyoga helpt kinderen hiermee in contact te komen, doordat verschillende zintuigen worden aangesproken en de yogahoudingen hen helpen bij het leren kennen van hun eigen lichaam. Een waardevolle basis voor de rest van het leven, daarom is kinderyoga eigenlijk voor ieder mensenkind een must!

Op een speelse manier worden kinderen in de les uitgenodigd om te mediteren, yogahoudingen uit te voeren, samen te bewegen met andere kinderen en te ervaren hoe het is om stil te zijn. Iedere kinderyogales heeft een ander thema dat aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Een mooie ervaring wanneer je nog jong bent die je de rest van je leven meeneemt!

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze Kinderyoga lessen

INSCHRIJVEN