Mama & Baby yoga & babymassage

Donderdag / € 15 per les

INSCHRIJVEN VOOR MAMA YOGA

Mama & Baby yoga & babymassage

INSCHRIJVEN VOOR MAMA YOGA

Een nieuwe balans

Mama & Baby is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Opeens is je leven anders. In de periode die achter je ligt, is er een hoop veranderd. Zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens Mama & Baby yoga helpen wij je bij het vinden van een nieuwe balans en ondersteuning van het lichamelijk herstel. Je leert basis massage technieken aan die je ook thuis kan toepassen om de verbinding met je kleintje te versterken.

In de lessen besteden we aandacht aan het versterken van de bekkenbodem, buik, onderrug en benen. Daarnaast doen we oefeningen die de schouders, bovenrug en nek ontspannen en soepeler maken. Dit gebied wordt door het vele tillen en dragen van je kindje, maar ook door het voeden van je kindje, zwaar belast waardoor het stijf kan aanvoelen.

Je kindje ligt tijdens de les gezellig bij jou op je mat en kan meekijken, slapen of meedoen terwijl jij dicht bij hem/haar bent. Voel je vrij om tijdens de les je kindje te voeden of te troosten. Alles mag, niets hoeft!

De les duurt korter dan een gebruikelijke yoga les, maximaal 45 minuten. Maar we rekenen ook ruim tijd om aan te komen en na de les is er ook ruim de tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Voor de massage graag twee grote handdoeken meenemen, dekentje, kommetje en neutrale massageolie die voor baby’s geschikt is. Ook kan je bij de studio Shea boter van Holistic Doula aanschaffen die je voor de massage kan gebruiken.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor mama & baby yoga lessen

INSCHRIJVEN