Project Description

Restorative Yoga

Donderdag / € 15 per les

INSCHRIJVEN VOOR RESTORATIVE YOGA

Restorative Yoga

INSCHRIJVEN VOOR RESTORATIVE YOGA

Ontspanning voor energie

Wanneer je het druk hebt is het heel belangrijk om ook tijd te nemen om te ontspannen. Even geen prikkels en stress, even niet ‘aan’ staan, maar tijd om te onthaasten, voor zelfzorg en zachtheid. Dit heb je nodig om energie op te doen. Ontspanning geeft je namelijk energie. En restorative yoga geeft je die ontspanning.

Wat is restorative yoga? 

Restorative yoga (of herstellende yoga) is een rustige, meditatieve yogavorm die weinig inspanning vraagt en eigenlijk geschikt is voor iedereen. Bij restorative yoga blijft je langer in een houding, soms wel 20 minuten. Je wordt hierbij ondersteund door props (dekens, bolsters, blokken, riem) voor zoveel mogelijk comfort in de houding. Dit, samen met technieken uit de mindfulness, meditatie en aandacht voor de ademhaling, geeft jou de tijd en rust om te ontspannen, te herstellen en op te laden.

Restorative yoga is effectief bij stress of burn-out, herstel na ziekte of een blessure, menstruatie- en overgangsklachten, maar is natuurlijk ook gewoon een fijn moment voor jezelf. 

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor restorative yoga lessen

INSCHRIJVEN