Project Description

Tieneryoga

Maandag / € 10 per les

INSCHRIJVEN VOOR TIENERYOGA

Tieneryoga

INSCHRIJVEN VOOR TIENERYOGA

Je rust vinden

Soms kan het allemaal best veel zijn wat er van je gevraagd wordt…door school, je ouders, vrienden en dan niet te vergeten via social media. Dan is het best fijn om een moment in de week te hebben dat helemaal voor jou is…waarbij je met jezelf bezig bent, beweegt op een manier die ontspannen en relaxed is. Wat er voor zorgt dat je meer rust in je hoofd en je lijf gaat voelen. Daarnaast geeft yoga je meer kracht en energie, het maakt je sterker en geeft meer zelfvertrouwen. En als laatste vergroot yoga je concentratievermogen, wat goed kan helpen wanneer je bv een toets of examen gaat maken op school. 

Tijdens de tieneryogalessen worden yogahoudingen, ontspanning, muziek en meditatie gecombineerd om ervoor te zorgen dat je in contact komt met jezelf. 

Yoga en meditatie

Yoga en meditatie zorgen ervoor dat je zekerder voelt en je je beter kunt ontspannen. Tijdens de les, maar ook als je bijvoorbeeld een toets of examen hebt of in contact met andere mensen, leeftijdsgenoten. Door de houdingen wordt je lichaam sterker, ontwikkel je je spieren en wordt je gezonder. Door yoga ontspan je meer, waardoor je ook beter kunt slapen en je fitter voelt. Kortom: tieneryoga is het moment in de week om rust te vinden, je op te laden en jezelf te kunnen zijn.

Yoga is iets wat door veel popsterren en topsporters wordt gedaan, juist omdat het zoveel positieve effecten heeft. Wie weet is het ook iets voor jou! 

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze Tieneryoga lessen

INSCHRIJVEN