Project Description

Yogaweekend

Uitgesteld / Bakkeveen, Friesland / € 375 p.p.

INSCHRIJVEN VOOR HET YOGAWEEKEND

Yogaweekend

INSCHRIJVEN VOOR HET YOGAWEEKEND

Genieten in een prachtige omgeving

De Yogawereld organiseert een yogaweekend in Friesland. Een weekend genieten in een rustieke omgeving met tijd en rust voor jezelf. Het genieten ondersteunen we met yoga- en meditatielessen en heerlijke vegetarische maaltijden. Deze maaltijden worden weer verzorgd door Iris Jegen van “Health for Happiness“. Het weekend is op een prachtig landgoed met ven, bos en weide met eigen vee. Het landgoed ligt in het plaatsje Bakkeveen, op het drieprovinciënpunt van Friesland, Groningen en Drenthe.

Programma

Op vrijdag wordt je vanaf 16.00 uur ontvangen met een kop thee en een gezonde versnapering. Vervolgens een gezamenlijk welkom en yogales. Aansluitend eet je een heerlijke maaltijd.

Op zaterdag start je de dag met een yogales, gevolgd door een ontbijt. Hierna kun je de tijd vrij te besteden, bijvoorbeeld met wandelen of lezen. De lunch kun je meenemen of in huis nuttigen. In de middag volg je een meditatieles. Een heerlijke maaltijd wacht ons daarna. De avond sluit je af met ontspanningsyoga. 

Op zondag start je de dag met een yogales, gevolgd door een gezond ontbijt. Hierna kun je de tijd vrij te besteden. Om 13.00 uur volg je een combinatieles van yoga en meditatie. Het weekend sluit je af met een fijne lunch.

Voorzieningen

Je deelt een tweepersoonskamer, voorzien van twee losse bedden en een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. Het huis is ruim opgezet en beschikt over een grote woonkeuken annex woonkamer. De yogalessen worden gegeven in een aparte, ruime zaal die grenst aan de woning.

  • Alle vegetarische maaltijden, thee, water en fruit

  • De yoga- en meditatielessen

  • Twee overnachtingen in een mooie lodge, van alle gemakken voorzien

  • Een gedeelde tweepersoonskamer

  • Kleine attentie bij aankomst

0
ALL-INCLUSIVE

Laat je meenemen in de rust van een yogaweekend.

Boeken? Mail naar info@deyogawereld.nl of bel met 06 223 951 38

BOEKEN