Docente Hathayoga

Mijn naam is Marian van Ruitenbeek, ik ben getrouwd met Leo. Samen hebben we twee kinderen, die al weer enige tijd op zichzelf wonen. Wat vliegt de tijd …… met als bijkomend voordeel dat ik zelf de ruimte voel en een nieuwe weg in te slaan, zoals het geven van Hatha Yoga lessen bij De Yogawereld. 

Ik ben altijd in ontwikkeling, en werk helpt me daarbij. Wat ik anderen leer, leer ik zelf ook is mijn uitgangspunt. Zo helpt yoga me altijd weer om van mijn hoofd naar mijn lichaam en adem te gaan, te ont-spannen en stress los te laten. Mijn geest niet te serieus te nemen en niet te veel mijn best te doen. Het leven weer met een glimlach te nemen zoals het komt.

Als teacher van het Happiness Program binnen Art of Living geef ik sinds 2011 yoga, en in 2018 heb ik de docentenopleiding gedaan bij de Sri Sri School of Yoga omdat ik meer verdieping en kennis wilde. Mijn passie is dit ook over te dragen zodat steeds meer mensen ervaren dat een geweld- en stressvrije wereld bij jezelf begint. 

Naast het beoefenen van yoga ben ik ook heel graag in de natuur, mediteer ik, geef het Happiness Program, en ben sinds vier jaar zorgvrijwilligster in het hospice in Alkmaar.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze yoga of meditatie lessen

INSCHRIJVEN