Docente Hathayoga

Mijn naam is Patricia Beerse van Iersel, getrouwd met Hein Beerse en moeder van Koen, Sam en Noor.

Wij hebben thuis een eigen bedrijf, Bakkerij Beerse, waar ik tot 2013 altijd in mee heb gewerkt. 

In 2013 begon het bij mij te kriebelen, de bakkerij is de droom van mijn man, maar was dit ook mijn droom? En zo nee, welke droom wilde ik dan uit laten komen?

Na veel voelen, wikken en wegen heb ik besloten om mijn eigen pad te gaan vinden.

Ik deed al aan yoga en was heel nieuwsgierig naar de achtergrond van de yoga. Ik ben toen naar verschillende open dagen gegaan en kwam uiteindelijk bij Saswitha in Bilthoven terecht. Meteen toen ik daar binnenkwam voelde het als thuiskomen. Ik had mijn nieuwe pad gevonden. 

De vorm yoga die ik geef is de klassieke Hatha Yoga.

In deze vorm van yoga is er veel aandacht voor het lichaams- en het gevoelsbewustzijn.

Een belangrijk hulpmiddel hierbij is de adem. Door de concentratie op de adem en deze de dragende kracht te laten zijn van elke beweging, ontstaat er een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. In elke oefening wordt je gestimuleerd om op zoek te gaan naar jouw eigen persoonlijke evenwicht in kracht en ontspanning. De lessen kunnen door iedereen gevolgd worden, er zijn voldoende opties voor zowel gevorderde als beginnende deelnemers.  

 Als specialisatie heb ik voor Chakra psychologie gekozen. In  elke les les komen alle chakra’s aan bod d.m.v. houdingen (asana’s), ademoefeningen (pranayama), mantra’s en meditatie.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze yoga of meditatie lessen

INSCHRIJVEN