Susanne van der Werf

Susanne van der Werf2020-04-08T13:16:47+00:00

Meditatie docente en kinderyoga

Mijn naam is Susanne van der Werf en ik woon samen met mijn vriend in Heiloo. Negen jaar geleden volgde ik een mindfulnesstraining en vond dit mindblowing. Het was alsof ik opnieuw leerde kijken en de dingen leerden zien zoals ze werkelijk zijn. Het wakkerde een enthousiasme en vastberadenheid aan die ik nog elke dag voel. Ik ben dit pad verder gaan ontdekken met meditatieretraites, yogareizen, een Reiki training, een mindfulnessopleiding en raakte erg geïnteresseerd in het Tibetaans Boeddhisme. Nu geef ik mindfulness trainingen aan kinderen, kinderyoga en meditatielessen aan volwassenen. Daarnaast werk ik bij de Boeddhistische Unie als docent Boeddhistisch Vormingsonderwijs. In mijn lessen nodig ik mensen uit verbinding te maken met hun ‘ware zelf’, dat schuilt achter hun persoonlijke en culturele conditioneringen. Ik hoop dat mensen ervaren dat zij zelf de bron zijn van vrede, plezier en ware liefde.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze yoga of meditatie lessen

INSCHRIJVEN