Docente Yinyoga

Ik ben Lara van Roest en ik woon in Alkmaar met mijn twee dochters die allebei met één been uit huis zijn. Als het maar even goed weer is ben ik op het strand om uit te waaien, maar het liefst om in zee te plonsen. Bij minder weer zit ik in het filmhuis. Verder reis ik graag. Mijn droom is om met een VW-busje de wereld verder te ontdekken en waar mogelijk yogales te geven.
Yoga is voor mij al jarenlang de perfecte tegenhanger voor mijn werk, waarin ik veel met m’n hoofd doe en altijd ‘aan’ sta. De laatste jaren heb ik het helemaal gevonden bij yinyoga: deze vorm van yoga is voor mij dé manier om uit mijn hoofd te komen en weer verbinding te maken met mijn lichaam, de ultieme vorm van me-time.
Ik heb in 2017 en 2018 yinyoga-opleidingen gevolgd bij de YogaGarden in Amsterdam en bij Stillnessinyoga in Doorn. Dit deed ik in eerste instantie voor mijn eigen verdieping, maar ik kreeg steeds meer zin om te gaan lesgeven, zodat ook anderen profijt kunnen hebben van wat ik heb geleerd.
Ik raak ondertussen maar niet uitgeleerd: hoe meer ik me verdiep hoe meer ik wil weten.
Het mooie van yinyoga is dat je de tijd hebt om naar binnen te keren en je je helemaal in een houding kunt laten smelten. Ik wil je als yinyogadocent laten ervaren hoe het is om spanningen los te laten en ruimte te maken in je lichaam, zodat je energie weer kan stromen en je fijn en ontspannen de deur uit gaat.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze yoga of meditatie lessen

INSCHRIJVEN