Project Description

Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshops

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Internationale yogadag

21 juni is de dag dat de wereld viert dat yoga bestaat en wordt er aandacht gegeven aan alles wat yoga ons brengt. En dat is best veel: een soepel lijf, een kalm hoofd, een gevoel van vreugde door de dag heen. En je leert allemaal leuke mensen kennen die ook blij worden van yoga en meditatie omdat yoga nu eenmaal verbindt. En laat dat nu precies zijn wat de wereld nodig heeft in de hele situatie waarin we ons nu al een aantal weken bevinden. Dus dat is precies wat we gaan doen met een workshop op 21 juni.

Het thema van de workshop is ‘Verbind je met jezelf, verbind je met elkaar en maak zo de wereld een stukje mooier!’

Om 10.00 uur verzamelen we ons op het strand in Egmond aan Zee, we zoeken een mooie ruime plek op het strand waar we neerstrijken voor de workshop.

Lara en Wendy geven de workshop samen om zo met jullie de verbinding te maken. Een mooie combinatie van meditatie, waarin we ons verbinden met ons lichaam, de natuur en elkaar.

Vervolgens starten we met actieve houdingen om de energie te laten stromen in ons lichaam waarna we overgaan naar rustigere houdingen om ons dieper te verbinden in onszelf. De eindontspanning maakt dit alles compleet waarna we nog samen genieten van een kopje thee en wat lekkers. Wij hebben er enorm veel zin in, we hopen jullie ook!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP