Yoga Workshops2019-12-19T16:06:13+00:00

Project Description

Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshops

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Yoga voor het goede doel / YinyogaXL

Het hele jaar door organiseert De Yogawereld verschillende workshops, om te verdiepen, ontspannen en als een rijk mens naar buiten te wandelen na afloop van de workshop.

De workshop die op zondag 22 december gegeven wordt staat in het teken van het goede doel.

Dit houdt in dat de opbrengsten van deze workshop naar het volgende project gaan: STICHTING JAPTI.

Dit is een weeshuis in Koni, India, waar ongeveer 20 kinderen met een beperking wonen. Een Nederlandse vriendin Maartje van den Brand heeft dit huis overgenomen en met zoveel liefde, toewijding en zorg opgebouwd. Wij willen haar graag helpen zodat de kinderen goede schoolspullen hebben, kleding, voeding en bovenal heel veel liefde en veiligheid.

De workshop is op donatiebasis, dus je mag geven wat je wilt, met een minimale donatie van 10 euro.

Tijdens de workshop beginnen we met een meditatie, deze wordt opgevolgd door zachte bewegingen om vervolgens door te gaan in yinhoudingen die extra lang worden aangehouden, zodat je nog dieper in de ontspanning kan komen.

Kom je ook meedoen voor het goede doel? We zien je graag!!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Relaxen na de kerst

Relaxen na de kerst is een workshop die bij velen inmiddels bekend is. Na wellicht volle dagen met bezoek, feestelijkheden, eten, drinken is het een tijd voor een moment met jezelf op de yogamat. Om weer even te gronden, bij jezelf te zijn, te ademen en genieten van wat de workshop je gaat brengen.

De workshop begint met een geleide meditatie die je direct in verbinding brengt met je lichaam. Vervolgens yogahoudingen die een combinatie zijn van yin en yang, stilte en mantra. Afsluitend een diepe ontspanning om hetgeen je ervaren hebt op een diepere laag te integreren. Zodat je gevoel met je meeneemt door de dag.

Een ding weet ik zeker, je loopt ontspannen, opgeladen en met een grote glimlach op je gezicht naar huis!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Happy New Year flow

Iedereen heeft bij een nieuw jaar wel een voornemen, een idee om iets te gaan doen. Of om iets te doorbreken, waarbij het magische van een nieuw jaar dan soms doorslaggevend kan zijn. Eigenlijk ook wel bijzonder omdat het maar een datum, een dag is en je op iedere dag deze keuze zou kunnen maken. Maar omdat we nu eenmaal mens zijn en omdat zo’n datum blijkbaar kan helpen een fijne nieuwjaarsles.

Om het jaar goed te beginnen, omdat zeker ook een van de voornemens is om meer rust in te bouwen en om tijd voor jezelf te nemen. Betere start dan deze workshop is er dan ook niet…. We beginnen met een fijne meditatie, daarna een flow van verschillende houdingen om je te verbinden met je lichaam. Zodat je een goede verbinding kunt maken met tussen je hoofd en je lichaam zodat je een intentie kunt gaan neerzetten voor het nieuwe jaar.

Deze intentie krijgt extra ondersteuning en kracht door het trekken van een kaart die je hierbij kan helpen.

Dus wil je het jaar goed beginnen, kom dan zeker naar de workshop op zaterdag 4 januari!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP