Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshops

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Mantra zingen

De workshop mantra zingen is elke keer een groot succes. Ruimte in het hart en in de keel wordt door een ieder ervaren. En iedereen gaat met een vrolijk, blij, positief en licht gevoel de deur uit. Er staat weer een nieuwe workshop gepland op donderdag 16 februari.

De workshop wordt gegeven door Nienke Botma. Nienke is een zeer bijzondere dame met een prachtige stem en beheerst de kunst om meerdere instrumenten te bespelen. Ze neemt je mee op een bijzondere reis en heeft de gave om iedereen mee te nemen tijdens het mantra zingen. Misschien is het nieuw voor je, laat je dan verrassen en kom zeker! Zingen is zeker niet verplicht, alleen zijn en luisteren naar wat er gespeeld en gezongen wordt is ook helemaal oké!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Yoga in de Vest

Na de ervaring van de workshop afgelopen november in De Vest smaakt dit naar meer, want wat is het bijzonder om met zo’n grote groep samen te mediteren en yoga te doen! Naast dat ik het zo fijn vond om te geven, waren er zoveel positieve en enthousiaste reacties dat dit om een vervolg vraagt.

Mijn idee is om vier keer per jaar in het theater een workshop te geven, waarbij we meebewegen met de seizoenen. 

In maart gaan we het voorjaar tegemoet, na de stilte en de rust van de winter maken we meer de beweging naar buiten. Openstaand voor nieuwe ideeën en een nieuwe frisse stroom. Om dit proces te ondersteunen, is er een mooie combinatie gevormd van adem, meditatie, yoga, mantra en ontspanning. 

Of je nu al lang aan yoga doet of net begint, meld je aan, ik weet zeker dat het een onvergetelijke ervaring voor je gaat zijn!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP