Project Description

Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshops

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Van yang naar yin

In de nazomer vindt er een verschuiving plaats van het element vuur naar het element aarde. Deze periode helpt je om te schakelen van de zomerse yang energie naar de verstilde yin en vraagt je om mee te bewegen in het ritme van de natuur.

Je merkt in deze periode van het jaar dat je wat meer zin krijgt om je een beetje terug te trekken. We zijn nu eenmaal verbonden met de natuur en als deze verandert, zoals tijdens een seizoenswisseling, dan voel je dat in je lijf. Geef jezelf de ruimte om je aan te passen aan de nazomer.

Deze workshop helpt je hierbij. Met een fijne meditatie, houdingen & tips die je helpen om te gronden, mee te bewegen met de veranderingen van de natuur en werkelijk te voelen waar je behoefte aan hebt. Heerlijke oefeningen die lichaam en geest ondersteunen, zodat je op natuurlijke wijze kunt meebewegen met ieder seizoen.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Restorative yoga

Restorative of herstellende yoga is een rustige yogavorm die geschikt is voor iedereen. Je blijft langer in een houding en wordt hierbij ondersteund door props (dekens, bolsters, blokken, riemen). Hierdoor kun je ontspannen, herstellen en opladen.

De les is effectief bij stress of burn-out, menstruatie- en overgangsklachten, herstel na ziekte of een blessure, maar is natuurlijk ook gewoon een fijn moment voor jezelf. 

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Intenties voor het nieuwe jaar: manifesteren kun je leren

Alles is energie: je trekt aan wat je uitstraalt. Het zetten van een bewuste intentie voor het nieuwe jaar kan heel veel rust geven en focus creëren. Door een intentie te zetten kun je richting geven aan je leven. Daarbij gaat het heel erg om het vergroten van je bewustzijn, het trainen van je mindset, om ‘bewust zijn’. Want bewust worden is de eerste stap naar verandering. Door middel van (yoga)oefeningen en meditatie helpt deze workshop je om jouw wensen en doelen helder te krijgen.

En hoe kun je die doelen en intenties dan manifesteren, oftewel je gedachtes werkelijkheid laten worden? Ook dat komt aan bod: van leven vanuit angst en beperkingen naar leven vanuit vertrouwen en overvloed. 

Wil jij:
Intenties zetten voor het nieuwe jaar?
Meer bewustwording creëren?
Meer flow in je leven ervaren?
Nieuwe mogelijkheden en kansen aantrekken?
Voelen dat je het waard bent om te ontvangen?

En leven vanuit vertrouwen?

Meld je dan aan voor deze workshop!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP