Project Description

Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshops

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop 5 kosha’s

Vanuit de yogafilosofie gezien vormen lichaam en geest één geheel. De 5 Kosha’s bedekken het diepste bewustzijn oftewel Atman (het Zelf, de Ziel, het zuiver bewustzijn). De kosha’s kun je zien als de schillen van een ui, die elkaar ook weer beïnvloeden. Deze 5 niveaus of lagen dienen volledig geïntegreerd en in harmonie te zijn om heelheid te kunnen ervaren. Tijdens deze workshop word je meegenomen in een flow van meditatie en houdingen, waarbij vrijwel de hele workshop je ogen gesloten zijn, om de kosha’s te kunnen ervaren. Het is een verdiepende workshop die je veel inzicht kan brengen en na afloop ervaar je een diepe ontspanning en rust.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Yin orgaanklok

Bij yinyoga staat de strekking van het bindweefsel centraal. Wanneer ons bindweefsel soepel is kan onze energie (chi) stromen. Wanneer er sprake is van een blokkade in de energiebanen raakt het lichaam uit balans. Je kunt er dan met gerichte oefeningen voor zorgen dat de energie weer gaat stromen. De orgaanklok geeft het tijdstip aan waarop je de meridiaan van een bepaald orgaan het best kunt stimuleren. Dit kun je onder andere doen door yinyoga en acupressuur. Wil je meer weten over de orgaanklok en hoe je meer balans kunt krijgen in je lichaam? Zodat je de yinles op een dieper niveau kunt ervaren? Kom dan naar deze workshop. Na het theoretische gedeelte volgt een yinles waarin we de orgaanklok volgen en we alle meridianen stimuleren.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP