Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshops

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Tension and Trauma Release

Een van de natuurlijke manieren van het lichaam om spanning te ontladen is door trillen. Het helpt je zenuwstelsel om te kalmeren, de adrenaline te verlagen en je energie terug te laten keren naar een natuurlijke staat van zijn. 

Nu doen wij dit helaas niet altijd van nature. En daarom leer je in deze workshop kennismaken met psoas spier en de nervus vagus en de achtergrond van dit proces. 

Gaan we aan de slag met actieve meditatie, tension release oefeningen ademwerk en yin yoga om spanning los te laten en je lichaam te laten terugkeren naar zijn natuurlijke ontspanning. Terug in je lichaam en voelend vanuit je hart

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Yoga in de Vest

Na twee superfijne middagen in de Vest, waarbij we met een grote groep mensen hebben gemediteerd en yoga gedaan, staat er een nieuwe datum gepland voor het najaar! Dus zet deze alvast in je agenda en reserveer een plekje in de zaal via momoyoga.

Het thema zal het hart zijn, het hart dat mag openen, waarbij we in het najaar loslaten wat niet meer dient en wellicht het hart overschaduwt.

Een combinatie van adem, meditatie, dans, yoga, yoganidra, waarbij alles zo op elkaar afgestemd is dat je de liefde en de vreugde meeneemt naar huis!

Ik kijk er nu alweer naar uit, het gaat wederom een waanzinnige ervaring zijn!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP