Yoga Workshops2020-01-29T09:33:43+00:00

Project Description

Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshops

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Valentijns-workshop

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Liefde is de energie die ons voedt en die ons verbindt. Daarom op deze dag een fijne workshop die in het teken staat van het hart en de liefde. Een fijne meditatie om met het hart te verbinden en houdingen die de hartenergie laten stromen, zodat je met een open, blij en vredig hart nar buiten loopt.

Neem zeker je lief mee of iemand die je lief is, dan hebben jullie samen een hartverwarmende avond!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Kunda-Dance

KundaDance is ontwikkeld door de yogadocente Maya Fiennes. Het is een combinatie van kundalini, mantra, tai chi en chignon. Per chakra is er een serie van bewegingen van 7 minuten in combinatie met de juiste muziek om dat centrum in balans te brengen en de energie vrij te laten stromen. De workshop eindigt met een meditatie en een liggende eindontspanning zodat je volledig in balans de workshop verlaat.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Lente workshop

Wanneer de dagen weer langer worden, de temperatuur stijgt, de bomen ontluiken proef je het voorjaar in de lucht. Een mooie tijd om je lichaam mee te nemen in die flow. De periode van reiniging en nieuwe energie en ideeën laten stromen. Daar hebben we een fijne workshop voor gemaakt. Waarbij de meditatie, houdingen en eindontspanning erop gericht zijn om de energie in je te laten stromen. Hierdoor heb je nog meer ruimte om nieuwe dingen aan te pakken en vrolijk en blij het voorjaar in te gaan!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP