Workshops

Bij De Yogawereld worden er het hele jaar diverse workshops georganiseerd. Ter inspiratie, voor meer verdieping en energie. De workshops verschillen per thema en kunnen variëren van meer toehoren tot actief en creatief.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshops

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

Workshop Mantra zingen

Al lange tijd heb ik de wens om een workshop mantra zingen te organiseren, omdat het enorm bevrijdend en verbindend kan werken, voor jezelf maar ook voor het grotere geheel. En dan is het soms even wachten tot de juiste persoon mijn pad kruist waarmee dit een goede match en ik zeker weet dat ze een ieder mee kan nemen tijdens het mantra zingen.

En die persoon verscheen in de vorm van Nienke Botma. Nienke is een zeer bijzondere dame met een prachtige stem en de kunst om meerdere instrumenten te bespelen die je meeneemt op een bijzondere reis. Misschien is het nieuw voor je, laat je dan verrassen en kom zeker! Zingen is zeker niet verplicht, alleen zijn en luisteren naar wat er gespeeld en gezongen wordt is ook helemaal oké!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP

10 Jaar de Yogawereld

Bijna is het zover, het 10-jarig bestaan van De Yogawereld. Ik herinner mij nog goed dat ik tot het einde van mijn opleiding tot yogadocente zei dat ik het toch echt alleen voor mijzelf ging doen, ik zou echt nooit les gaan geven!

Vervolgens na het geven van een yogales op een festival was in verkocht, wat was dat tof! Sindsdien, 11 jaar geleden nu, zijn er heel veel, echt heel veel lessen geweest die ik heb gegeven.

Afgelopen maandag gaf ik mijn eerste les weer na de vakantie en voelde ik weer hoe fijn het is om les te geven. Ik grapte dan ook na de les; “ ik kan het nog steeds.” En voorlopig ga ik daar ook heel graag mee door. De overgave die ik bij jullie zie op de mat tijdens de les, de ontspanning en zachtheid in het gezicht na de les. Soms is het intens, uitermate ongemakkelijk en ervaar je enorme weerstand in een houding of soms gedurende de hele les om dan aan het einde van de les te ervaren wat de les je heeft gebracht.

Iedere keer opnieuw wanneer ik dit mag begeleiden tijdens een les, individueel, bij de Lifeschool maakt mijn hart een sprongetje en stroomt het. Dat is wat ik een ieder van jullie toewens, dat je een leven leeft en ervaart dat stroomt, in je en door je heen. 

Daarom gaan we met elkaar vieren dat we dit nu al 10 jaar doen vanuit De Yogawereld, met wisselende collega’s, nu samen met Melanie, voor nog vele jaren die gaan komen.

Dus meld je aan, ik kijk ernaar uit om een grootse yogales te geven!!

INSCHRIJVEN VOOR EEN WORKSHOP
10 Jaar de Yogawereld