Deugdenyoga

Maandag / Dinsdag / Vrijdag / € 15 per les

INSCHRIJVEN VOOR DEUGDENYOGA

Deugdenyoga

INSCHRIJVEN VOOR DEUGDENYOGA

Meditatie in beweging

Deugdenyoga is een yogavorm die volledig past in de tijd waarin we leven. Waarbij een ieder steeds bewuster bezig is met zijn of haar leven. Misschien klinkt de naam een beetje stoffig of onduidelijk, deugdenyoga is dat zeker niet! Deugdenyoga helpt je bewuster, gezonder en gelukkiger te leven. Daarnaast wordt je lichaam sterker, soepeler en fit. Het is een rustmoment voor jezelf, voor ontspanning, loslaten en opladen.

Deugdenyoga is een actieve yogavorm waarbij een les 1,5 uur duurt en opgebouwd wordt vanuit de volgende onderdelen:

  • meditatie

  • actieve houdingen afgewisseld met

  • houdingen die langer worden aangehouden

  • ademhalingsoefeningen

  • liggende eindontspanning

Tijdens iedere les staat er een thema (deugd) centraal die van de les een mooi, kloppend geheel maakt. Daarnaast brengt de les je een rust en kalmte die je, samen met een soepel lichaam, meeneemt naar huis.

Deugdenyoga is een yogavorm waarbij in een les verschillende yogavormen worden gebruikt, zoals hathayoga, kundaliniyoga, dru yoga, yinyoga. Hierdoor is iedere les afwisselend en anders qua intensiteit, afhankelijk van het thema van de les.

Yoga helpt je om meer in contact te komen met je lichaam en de verbinding tussen lichaam en geest opnieuw te maken. Veelal zijn we door de dag heen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bezig en staan we continu in contact met anderen. Juist bij yoga gaat het erom dat je weer terug gaat naar binnen, jezelf daar ontmoet. Door dat op de mat te ervaren is het ook steeds eenvoudiger om dit toe te passen buiten de mat. Soms wordt er wel gezegd dat de yogales pas begint wanneer je de mat afstapt. Op de mat ervaar je hoe dit te doen.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze Deugdenyoga lessen

INSCHRIJVEN