Hormoonyoga

Dinsdagochtend / Donderdagavond

Boek een sessie

Hormoonyoga

Boek een Sessie

Breng je hormonen in balans

Door de stress en drukte in ons dagelijks leven maken we teveel stress-hormonen aan. Dat maakt opgefokt, nerveus, geeft buikvet, hoge bloeddruk, een verstoorde cyclus, fertiliteits- en overgangsproblemen.

Hormoonyoga is een bijzondere manier om je hormonen in balans te brengen, je energie weer op te laden en je fijn(er) in je lichaam te voelen. Door middel van dynamische asana’s, krachtige ademhalingstechnieken, energiegeleiding en ontspanningsoefeningen worden hormonen geholpen weer stralend en blij te worden.

De hormoonyoga serie zorgt voor goede doorbloeding zodat je hormonen die via bloed vervoert worden op tijd bij hun bestemming komen en voor ontspanning zodat je de juiste hormonen aanmaakt waardoor je weer gaat stralen en alles in het leven durft te omarmen.
Door de zelfhelende kracht van je lichaam te ondersteunen helpt hormoonyoga om (hormoon gerelateerde) klachten te voorkomen, verminderen of eraf te komen zoals bijvoorbeeld:

  • schildklier gerelateerde klachten

  • stemmingswisselingen
  • (pre)menstruatieklachten
  • overgangsklachten
  • fertiliteitsproblemen
  • diabetes

In de Hormoonyogalessen worden de klassieke hormoonyoga houdingen van Dinah Rodrigues afgewisseld door houdingen en flows van bijvoorbeeld Maya Fiennes, Rika Lukac en Sylvia Mullaart (Fusion hormoonyoga). Zo blijven de lessen afwisselend.

Heb je een specifieke (hormoongerelateerde) klacht, voel je vrij om een privé les te boeken via alena@deyogawereld.nl of 0655963287.

0
VOOR 3 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze Hormoonyoga lessen

INSCHRIJVEN