Yoganidra

Woensdag / € 15 per les

INSCHRIJVEN VOOR YOGANIDRA

Yoganidra

INSCHRIJVEN VOOR YOGANIDRA

Diepe ontspanning voor lichaam en geest

Yoga Nidra wordt ook wel de Yoga van de Slaap of Slaapyoga genoemd. Deze term dekt de lading niet helemaal. Want hoewel het tijdens Yoga Nidra lijkt als of je slaapt, ben je alert en aanwezig bij jezelf, tussen waken en slapen. In deze staat kun je contact maken met je lichaam en met je onderbewustzijn. 

Tijdens Yoga Nidra lig je ontspannen en comfortabel op je mat in Savasana. Via begeleide meditatie, een bodyscan, ademhalingsoefeningen en visualisaties kom je in een diepe staat van ontspanning en rust. In deze staat worden ervaringen en fragmenten van herinneringen verwerkt, neemt de spierspanning en stress in het lichaam af en daalt de bloeddruk en hartslag. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest. Eén uur Yoga Nidra kan worden gelijkgesteld met vier uur slaap. Yoga Nidra is geschikt voor iedereen.

De wekelijkse yoga nidra les begint met een meditatie, gevolgd door een aantal kalme rustige yogahoudingen, waardoor je meer ontspanning gaat ervaren in je lichaam en hoofd. Hierna ga je liggen, warm en comfortabel om je zo mee te laten nemen tijdens de yoga nidra. 

Het is een les die je diep ontspant, vermoeid wegneemt en je zeker een goede nachtrust gaat brengen.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze Yoganidra lessen

INSCHRIJVEN