Zwangerschapsyoga

Woensdag / € 15 per les

INSCHRIJVEN VOOR ZWANGERSCHAPSYOGA

Zwangerschapsyoga

INSCHRIJVEN VOOR ZWANGERSCHAPSYOGA

Beleef je zwangerschap bewust

Beleef je zwangerschap bewust en bereid je goed voor op je bevalling met zwangerschapsyoga en hypnobirthing.

De lessen zijn een combinatie yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen, meditatie en praktische tips tijdens de zwangerschap, bevalling en postnatale periode.

Elke les begint met korte meditatie en eindigt met een ontspanningsoefening, waardoor je lichaam al tijdens je zwangerschap tot rust komt. We staan stil bij de komst van het nieuwe leven en de transitie naar het mama zijn.

Tijdens de yogalessen wordt gebruik gemaakt van hypnobirthing technieken. Zwangerschap en bevalling is een natuurlijk proces. Jouw lichaam is gemaakt om een baby te baren. Door te leren ontspannen en juiste ademhalingstechnieken toe te passen vergroot je je kans op een fijne bevalling. Je leert je verbinden met je lichaam. Je krijgt informatie over de veranderingen in je lichaam, de keuzes die je hebt als zwangere en bevallende vrouw zodat je vanuit vertrouwen je eigen bevallingsplan kan samenstellen en in ontspanning kan blijven ook als het anders loopt dat je voor je ogen had.

Om te starten met de lessen heb je geen yoga ervaring nodig. Je kunt instromen vanaf ongeveer 9 weken zwangerschap en de lessen meedoen tot hoe lang jij het fijn vindt. Ook in je postpartum periode kan je gebruik maken van deze les, je kan de Mama & Baby yoga en babymassage volgen of doorstromen naar een andere les in de rooster.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor zwangerschapsyoga lessen

INSCHRIJVEN