Docente Deugdenyoga & Yinyoga

Ik ben Merel en ik woon samen met mijn vriend Roland en ons zoontje Lars in Oudorp. Ik werk parttime als projectcoördinator bij een videoproductiebedrijf in Alkmaar. En ik geef met veel liefde en plezier les bij De Yogawereld. 

Yoga is voor mij een perfecte manier om mijn lichaam en geest sterk en gezond te houden. In 2016 volgde ik de opleiding tot deugdenyoga docent in Amsterdam, wat mij persoonlijk veel verdieping heeft gebracht. Daarna begon het te kriebelen om de mooie effecten van yoga en meditatie door te geven aan anderen en ben ik gaan lesgeven bij De Yogawereld. Ik vind het super om mensen tijdens een les nog meer bewust te laten worden van alle mooie kwaliteiten die zij in zich dragen.

Zelf brengt yoga mij rust en ontspanning, ik kom daardoor dichter bij mijzelf en in contact met mijn intuïtie. Het helpt me om los te laten en nog meer te genieten. Ik hoop dat anderen ook mee te kunnen geven tijdens een les.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn vriend en kind in het bos, spreek ik af met vriendinnen voor een kop thee of ben ik bezig ons droomhuis in te richten, iets waar ik enorm van kan genieten. Af en toe een vakantie of citytrip naar het buitenland geeft me altijd weer nieuwe energie en inspiratie.

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze yoga of meditatie lessen

INSCHRIJVEN