Docente deugdenyoga en yinyoga

Wendy Jurgens is wie ik ben, wonend in Alkmaar, getrouwd met Guido en moeder van Anne en Thomas. Na 15 jaar gewerkt te hebben als oefentherapeut Mensendieck, fysiotherapeut en kinderoefentherapeut heb ik de overstap gemaakt naar het yogavak. Yoga en meditatie waren al jaren een vast onderdeel van mijn dag, beide brachten (en brengen) mij rust, ontspanning en een diepere verbinding met mijn lichaam. Via de actievere vormen voelde ik de krachtige energie weer stromen door mijn lichaam, via de yinyoga was er de mogelijkheid om diep in mijn lichaam af te dalen en daar de rust en kalmte te ontmoeten, mijn lichaam te verruimen van binnenuit. Ik weet nog goed de eerste les, het was een magische ervaring…. Daarnaast brengt meditatie mijn hoofd tot rust en laat mij verbinden met de diepe rust in mij.

Mijn verlangen om dit met anderen te delen en mee te kunnen geven is mogelijk geworden door het openen van De Yogawereld, een yogaschool in het centrum van Alkmaar waar nu 7 dagen per week yogales kan worden gevolgd, voor jong en oud.

Inmiddels is het team uitgebreid en kan ik deze passie met mijn collega’s delen om iedereen die De Yogawereld bezoekt een mooie les te geven. Als docent wil ik je graag meenemen op een reis in je lichaam, met als resultaat een ontspannen lijf, een kalm hoofd en een grote glimlach op je gezicht wanneer je weer naar buiten loopt.

Naast yoga en meditatie ben ik in mijn vrije tijd graag buiten (het strand bij voorkeur), loop ik hard, dansen is een must en skiën maakt me vrij. Sporten, koken of wandelen met mijn honden brengen mij terug op de grond. 

0
VOOR 10 LESSEN

Laat je meenemen in de stroom van de yogalessen.

Schrijf je in voor een van onze yoga of meditatie lessen

INSCHRIJVEN